Tiedote kentän avainkäytännöstä ja kentän tilanteesta

18.3.2015

L-Ukk:n hallitus on tehnyt päätöksen kentän avainten osalta seuraavasti. Kentän avaimia tulee jatkossa olemaan kahta eri tyyppiä:

1.    Avain joka käy sekä porttiin, sähkökaappiin, että koppiin, tällaisen avaimen voi lunastaa hallituksen jäsenet sekä ryhmien kouluttajat. Hinta tälle avaimelle on 25 €
2.    Avain porttiin ja sähkökaappiin (valot), tämän avaimen voi lunastaa kaikki jäsenet. Avaimen hinta 15 €

Lukot sarjoitetaan vuosittain uudelleen, eli avain on voimassa vuoden kerrallaan. Avainten maksut on suunniteltu siten, että avainten teettämisestä ja lukkojen sarjoituksesta aiheutuvat kulut saadaan katetuksi.

Hallitus pidättää kuitenkin oikeuden sarjoittaa avaimet uudelleen mikäli yleistä huolellisuutta valojen käytössä tai paikkojen lukistemisessa ei noudateta.

Avaimen maksutiedot saa kevätkokouksessa tai sähköpostitse Jenni Sairaselta jii.sairanen (ät) gmail.com

Lukot sarjoitetaan viikolla 13 ja maksettuja avaimia voi tulla noutamaan L-Ukk:n koulutuskentältä Jenniltä torstaina 26.3. klo 18-19.30 ja torstaina 2.4. 18-19.30

Kentällä on tehty laajennustöitä talven aikana, loppuvuodesta kaadettiin puut ja raivattiin laajennusosa maantäyttöä varten ja roudan aikana laajennusosaan on ajettu maata. Kelien salliessa järjestään jälleen kenttätalkoita, jossa kenttää tasoitetaan,  nurmikkoa uusitaan ja kenttää aidataan tien puoleiselta sivulta. Talkoiden ajankohdista tiedotetaan kevään edetessä.